1. Изберете желания от Вас продукт.
2. Изберете цвят и размер, за да поръчате.
3. Изберете количеството, което желаете да поръчате, ако е повече от един брой и натиснете бутона “КУПИ”.
4. Артикулът е добавен във Вашата "КОШНИЦА".
5. Ако искате да ПРОДЪЛЖИТЕ Вашето пазаруване вие може да избирате още и още, като всеки избран артикул ще се добавя във Вашата "КОШНИЦА".
6. Преди да завършите Вашето пазаруване Вие може по всяко време да добавяте и махате артикули от Вашата "КОШНИЦА".
7. Ако искате да ЗАВЪРШИТЕ Вашето пазаруване прегледайте Вашата "КОШНИЦА" и изберете бутона "ПЛАЩАНЕ" или изберете бутона "ПРОДЪЛЖЕТЕ С ПОКУПКИТЕ".                                                                                                                                                                                                                                                                                              8.  Ако изберете изберете бутона "ПЛАЩАНЕ" се отваря страницата с добавеният-добавените във Вашата "КОШНИЦА" артикули със съответното количество, след което е нужно да попълните нужната ни за доставка информация и да натиснете бутона "ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКА".
8. След натискането на бутона "ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКА" ще се изпише потвърждение, че Вашата поръчка е приета.
9. След изписване на потвърждението за успешна поръчка Вие може да натиснете бутон "ПРОДЪЛЖИ" и да бъдете отведени на главната страница на нашия сайт.
10. Може да изберете като форма на поръчка и варианта "БЪРЗА ПОРЪЧКА" Избирайки този вид поръчка е нужно да оставите само две имена и телефон за връзка.
11. Независимо кой вид поръчка ще изберете, очаквайте обаждане от наш оператор, за потвърждение, до 24 часа.

ЗАБЕЛЕЖКА: За някои продукти е възможно в долната част на екрана да видите и Защо не разгледате и тези, преди да купите?

Това са продукти, които по някакъв начин са сходни на избрания от Вас /по цена, цвят, подобни по щампа/ или могат да послужат за допълнение.